Equip 2019-02-20T12:01:17+00:00

A Saramba Studio som un equip humà format per professionals experts en comunicació i màrqueting digital que combinem el coneixement teòric amb una gestió pràctica rigorosa de cada un dels projectes que dirigim.

Volem posicionar Saramba Studio com a un referent en qualitat dels serveis que prestem amb relacions basades en la confiança.

Actualment tenim una forta presència en el món local però també una clara visió de treball a nivell internacional.

QUI SOM?

SARA
SARALa que no atrapes
El món digital ens endinsa a noves formes de comunicar i ens brinda alhora la possibilitat d’establir noves relacions escoltant i estudiant el nostre entorn. Sóc la Sara. El tracte amb les persones és vocacional. L’anàlisi de dades una passió. Molt ben acompanyada hem creat Saramba com a reflexe de la nostra essència: relació propera i feina ben feta.
ALBERT
ALBERTEl que marca el ritme
Amant de la cultura digital i els new media, dels documentals i llibres musicals, professor de màster i comunicador front-end. Sóc l’Albert, i m’agrada treballar en la intersecció entre el futur i el present per crear projectes i experiències duradores i notables. Preveu, conceptualitza, analitza i guanyaràs.

ALBA
ALBALa qué més ho peta a Saramba
Sempre m’han agradat les històries. Romàntiques, èpiques, dramàtiques, de por, de plorar fins a dir prou, de riure fins que falti l’aire. Suposo que per això, des de ben petita, m’he negat rotundament a obeir a qui tingués l’atreviment d’enviar-me a dormir sense explicar-me abans un conte. Aquest entusiasme per l’art de la narració i una curiositat innata pel món que m’envolta m’han acompanyat sempre empenyent-me a obrir altres portes, fer front a nous reptes i aventures, explorar camins desconeguts. Això s’ha traduït amb el temps en una passió per l’storytelling i per la comunicació en general en les seves diferents vessants (audiovisual, oral, escrita,…) i la digital en particular. Sóc l’Alba, alquimista de paraules, viatgera incansable, bloguera mixològica i amant del social media i el marketing de continguts.