Serveis 2019-02-12T10:33:02+00:00

SERVEIS

Executem serveis a nivell online amb una visió 360 en màrqueting i comunicació:

PLANS DE COMUNICACIÓ I MÀRQUETING DIGITAL

PLANS DE COMUNICACIÓ I MÀRQUETING DIGITAL

Establim un calendari per posar en marxa les accions i estratègies definides conjuntament amb tu per tal d’assolir els objectius marcats i poder així comunicar adequadament qui som i què fem.

REPUTACIÓ ONLINE I GESTIÓ DE CRISIS ONLINE

REPUTACIÓ ONLINE I GESTIÓ DE CRISIS ONLINE

La construcció d’una bona reputació de marca és essencial. Treballem per aconseguir la millor relació de confiança entre l’usuari i la teva marca a través de la transparència, la proximitat, l’accessibilitat i un tracte òptim amb el client. T’ajudem a gestionar situacions difícils de la teva marca amb un bon pla de gestió de crisis digitals. Amb l’estratègia adequada, és possible solucionar moltes de les crítiques que es generan en entorns socials.

SOCIAL MEDIA MÀRQUETING

SOCIAL MEDIA MÀRQUETING

Desenvolupem nous canals de comunicació destinats a una audiència 100% digital. Posem al teu abast i gestionem eines i plataformes que t’ajudaran a millorar la forma de compartir la teva informació.

POSICIONAMENT WEB (SEO)

POSICIONAMENT WEB (SEO)

Optimitzem la teva web per a millorar la seva posició en els resultats obtinguts pels motors de cerca. O dit d’una altra manera, intentem que el teu lloc web surti el primer quan els usuaris busquin a Google.

PUBLICITAT ONLINE I SEM

PUBLICITAT ONLINE I SEM

Invertir en publicitat digital avui dia és una aposta segura: flexibilitat, estalvi de temps, baix cost, rapidesa, segmentació, mesurament acurat… També fem publicitat SEM (Search Engine Marketing) perquè la teva marca aparegui a les àrees patrocinades dels motors de cerca.

EMAIL MÀRQUETING I CRM

EMAIL MÀRQUETING I CRM

Treballem per a la satisfacció i fidelització total del client. Elaborem campanyes d’emailing per crear lleialtat amb els nostres usuaris, generar confiança cap al nostre servei, augmentar les ventes… entre altres objectius.

CONTENT MÀRQUETING I STORYTELLING

CONTENT MÀRQUETING I STORYTELLING

Creem contingut per web i xarxes socials per cridar l’atenció del nostre públic objectiu i poder convertir-lo així en client. Preferim atreure als possibles clients amb els nostres missatges i un bon storytelling abans que anar a buscar-los amb tècniques publicitàries.

AUDITORIES ONLINE

AUDITORIES ONLINE

Analitzem la identitat i la imatge del teu negoci a través de diversos factors clau com la percepció de la teva marca pel públic, el contingut, qualitat i valor dels missatges transmesos, el to, la participació activa amb altres mitjans o xarxes socials…

CONSULTORIA EN COMUNICACIÓ I MÀRQUETING ONLINE

CONSULTORIA EN COMUNICACIÓ I MÀRQUETING ONLINE

Un cop hem analitzat la situació actual de la teva marca i els seus canals de comunicació en profunditat, et proposem accions de millora per establir vincles forts amb els teus clients.

FORMACIÓ EN COMUNICACIÓ I MÀRQUETING ONLINE

FORMACIÓ EN COMUNICACIÓ I MÀRQUETING ONLINE

T’ensenyem les eines bàsiques de màrqueting digital per a millorar el teu perfil professional i potenciar la visió del teu negoci online: gestió de xarxes socials, continguts SEO i SEM, e-commerce, analítica web, CRM…

PREMSA

PREMSA

T’ajudem a donar a conèixer la teva marca assessorant-te sobre què comunicar, a qui comunicar-ho i com dirigir aquesta valiosa informació als diferents mitjans de comunicació.

ALTRES SERVEIS

Disposem de partners especialitzats en: